Пам'ятник Івану Федорову. - (:unkn) unknown (My University, 1985)
Пам'ятник Івану Федорову та будинок Державного архіву Львівської області. Пам'ятник — скульптура Івана Федорова з книгою.
Keywords: Львів, вулиця Підвальна 13, пам'ятник Івану Федорову.