Комерціалізація інноваційної продукції: сутність, значення та принципи здійснення - Косцик, Р. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто погляди українських та іноземних авторів на трактування поняття “комерціалізація”. Розкрито сутність цього поняття та особливості трактування. На основі опрацьованої літератури запропоновано власне визначення поняття “комерціалізація інноваційної продукції”. Розкрито роль, значення та необхідність комерціалізації інноваційної продукції у сучасному суспільстві. Охарактеризовано принципи здійснення комерціалізації інноваційної продукції. The article discusses the views of Ukrainian and foreign authors on the interpretation of the concept of “commercialization.” The essence of this concept and features of interpretation are discussed. Based on the processed literature the own definition of “commercialization of innovative products” is offered. The role, importance and necessity of innovative products commercialization is described in today's society. The principles of innovative products commercialization are characterized.
Essence, importance and implementation principles of innovative products commercialization
Keywords: комерціалізація; інновація; інноваційна продукція; інтелектуальна власність; технологія; сутність; принципи; commercialization; innovation; innovative products; intellectual property; technology; essence; principles