Методи оцінювання розвитку підприємств у нестійких економічних умовах - Фещур, Р. В.; Шишковський, С. В.; Яворська, Н. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Сформовано поняття нестійких економічних умов. Визначено вимоги щодо побудови систем індикаторів оцінювання рівня розвитку підприємств. Проаналізовано і порівняно методи оцінювання розвитку підприємств у нестійких економічних умовах. In the article the notion of unstable economic conditions is formed. The requirements regarding the construction of systems of indicators of business development are worked out. Methods for evaluation the development of enterprises in un-resistant economic conditions are analyzed and compared.
Methods of evaluating of development enterprises in un resistant eonomic conditions
Keywords: розвиток; індикатор; система індикаторів; оцінювання розвитку; нестійкі економічні умови; development; indicator; system of indicators; evaluation of development; un-resistant economic conditions