Оцінювання чинників розвитку ринку технічних засобів безпеки - Савченко, Ю. Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено тенденції розвитку українського ринку безпеки та якість нормативних документів, які регулюють діяльність виробників на сегменті ринку виробництва устаткування мовленнєвого оповіщення людей про пожежу; визначені основні конкуренти цього сегменту. Виявлено основні чинники, які впливають на розвиток ринку безпеки України та обраного сегменту. The development of Trends of the Ukrainian market of safety is investigated, legislative documents regulate activities of producers on the segment of market of fire mayday sound system equipment production are analysed, the competitors on this segment are identify. The factors that influence the development of Ukrainian safety market of Ukraine and select segment are found out.