Визначення місця маркетингового контролера в організаційній структурі підприємства - Чухрай, Н. І.; Млинко, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Визначено чинники впливу на структуру організування контролінгу маркетингу, розроблено форми виокремлення осередків відповідальності за маркетинг, зазначено умови успішного впровадження системи контролінгу маркетингової і збутової діяльності на промисловому підприємстві. In article defines the factors of influence on the structure of the organization controlling marketing, developed forms of isolation centers responsibility for marketing, indicated conditions for successful implementation of controlling the marketing and sales activities on an industrial enterprise.
Determination of the place marketing controller in the organizational structure of the enterprise
Keywords: маркетинг; контролінг; контролер; організаційна структура; підприємство; управління; marketing; controlling; controller; organizational structure; enterprise; management