Innowacje technologiczne a zarzаdzanie korporacjami tran snarodowymi - Drabik, I. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто інноваційні технології управління транснаціональними корпораціями. Considered innovative technologies of transnational technologies management.