Теоретичні основи дослідження політичної комунікації - Шиманова, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Узагальнено напрацьовані теоретичні засади політичної комунікації, розглянуто основні складові процесу комунікації, окреслено її функції та особливості, визначено засоби і способи її реалізації. Theoretical principles of political communication are generalized produced in this article, the basic constituents of process of communication are considered, its functions and features are outlined, certainly facilities and methods of its realization.