Особливості контролю імпульсних сплесків та провалів сигналів промислової електромережі - Дороніна, О. М.; Лавров, Г. М.; Хомич, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Досліджено особливості контролю імпульсних завад промислової електромережі. Подано алгоритми виявлення поодиноких імпульсних сплесків та провалів електричних сигналів, їх пар та серій. Presents the analyzed pulse noise control of the power network peculiarities. Also there are introduced the single, couple and multiple pulse splashes and undershoots revelation algorithms.