Порівняльний аналіз механічних коливальних систем міжрезонансних вібраційних машин з електромагнітним приводом - Ланець, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
За допомогою порівняльного аналізу з іншими конструкціями доведені переваги міжрезонансних вібраційних машин з електромагнітним приводом. In the article by means comparative analysis with other constructions advantages of high-performance interresonances vibrations machines with electromagnetic drive there are.
Keywords: механічні коливальні системи; міжрезонансна вібраційна машина