Правова природа адміністративної відповідальності неповнолітніх - Лесько, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто проблеми інституту адміністративної відповідальності неповнолітніх, а також проаналізовано думки учених-адміністративістів, на основі яких сформульовано власне поняття адміністративної відповідальності неповнолітніх. Рассмотрены проблемы института административной ответственности несовершеннолетних, а также проанализированы мнения ученых-административистов, на основе которых сформулировано само понятие административной ответственности несовершеннолетних. Problems institute administrative proceedings minors and analyzes the opinions of scientists administratyvistiv on which formulates own concepts of administrative liability of minors.
Правовая природа административной ответственности несовершеннолетних
The legal nature of administrative responsibility of minors
Keywords: діти; неповнолітні особи; профілактика правопорушень; адміністративні правопорушення дітей; адміністративна відповідальність; адміністративні стягнення; заходи впливу; дети; несовершеннолетние; профилактика правонарушений; административные правонарушения детей; административная ответственность; административные взыскания; меры воздействия; children; minors; prevention of crime; Administrative children; administrative responsibility; administrative penalties; sanctions