Збереження та популяризація книги як одного з культурних надбань людства - Мина, Жанна; Нечиталюк, Влада; Керенович, Лілія (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
This article highlights the relevance of the operation and prospects of the book in modern society reveals the main beneficial properties book, as the main associate of society.
Keywords: державні програми; друковані видання; книга; пам’ятка народу; перспектива; популярність; розуміння; спадщина; сприйняття; суспільство; функціональність; читач