Тепловий аналіз МЕП із кристалами на жорстких виводах у середовищі Інтернет - Петров, Д.; Федасюк, Д.; Левус, Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Авторами розроблено систему теплового аналізу WebTAFC, призначену для моделювання поширених в сучасній мікроелектроніці структур з кристалами на жорстких виводах. Система орієнтована на застосування в глобальній мережі Інтернет та локальних мережах і реалізує взаємодію з користувачем через звичайний web-браузер.