До методики високотемпературної рентгенографії хімічно активних розтопів - Мудрий, С.; Гальчак, В.; Прохоренко, С.; Богдан, С. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто методологію високотемпературної рентгеногрфії хімічно активних розплавів, опис конструктивних особливостей устаткування та конструкцію вимірного комплексу, методику проведення вимірювань та опрацювання результатів. Представлена методология высокотемпературной рентгенографии химически активных расплавов, описание конструктивных особенностей оборудования и конструкция измерительного комплекса, методика проведения измерений и обработки результатов. In this article the methodology of a highly temperature radiographic analysis of reactive metal melts, exposition of design features of inventory and construction of a measuring complex, procedure of measurings recording and handling of results is shown.