Розроблення вебдодатку для списків завдань із підтримкою користувачів та збереженням даних - Черній, Михайло Миколайович; Chernii, Mykhailo Mykolaiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Предметом дослідження є оптимізація процесу керування задачами в командних проєктах. Мета праці — розробити веб-орієнтовану систему, котра забезпечує такі функції: реєстрація користувачів, створення та призначення завдань, їх пошук і фільтрація, а також відображення переліку задач для кожного користувача. Технічна реалізація базується на сучасних технологіях: серверна частина виконана на ASP.NET Core Razor Pages, а для керування даними використовується MSSQL. Архітектура побудована за принципом клієнт серверної взаємодії з використанням REST API для обміну даними і авторизації користувачів. Система дозволяє учасникам команди ефективно працювати із завданнями: фільтрувати їх за категорією, а також делегувати задачі іншим користувачам. Інноваційність роботи полягає у створенні інтегрованої системи керування задачами, котра є гнучкою та простою у використанні. Система відповідає сучасним стандартам продуктивності та є готовою для впровадження в реальні робочі середовища.

The subject of the research is the optimization of the task management process in team projects. The aim of the work is to develop a web-based system that provides the following functions: user registration, creating and assigning tasks, searching and filtering them, and displaying a list of tasks for each user. The technical implementation is based on modern technologies: the server side is based on ASP.NET Core Razor Pages, and MSSQL is used for data management. The architecture is based on the principle of client-server interaction using REST API for data exchange and user authorization. The system allows team members to work effectively with tasks: filter them by category, and delegate tasks to other users. The innovation of the work lies in the creation of an integrated task management system that is flexible and easy to use. The system meets modern performance standards and is ready to be implemented in real work environments.
Development of a web application for task lists with user support and data storage
Keywords: 6.122.00.00; вебдодаток; управління завданнями; організація роботи; списки справ; ефективність; командна робота; web application; task management; work organization; to-do lists; efficiency; teamwork