Могила Візунаса Шидловського. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Могила Візунаса Шидловського. Візунас Шидловський (пом.10.03.1906) — ветеран Січневого повстання 1863р., хорунжий Вітебської землі. Надгробок — постамент у вигляді скелі на вершині якої скульптура Візунаса Шидловського з прапором. У підніжжі скульптри — таблиця з інскрипцією. Автор пам'ятника — Антон-Теофіл Дуда. Скульптур — Юзеф Хмелінський. Робота виконана у майстерні Зиґмунта Заґурського. Поле №25, 40.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Січневе повстання 1863 р., Візунас Шидловський, Vizunas Shydlovskyi, пам'ятник, Антон-Теофіл Дуда, Anton-Teofil Duda, скульптура, Юзеф Хмелінський, Józef Chmieliński, майстерня, Зиґмунт Заґурський, Zygmunt Zagurski, поховання.