Досвід Львівської політехніки в організації підвищення кваліфікації працівників підприємства з розподіленою структурою - Ганиш, Олег; Колодій, Роман; Озірковський, Леонід; Чайківський, Тарас (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2017)
В статті представлено особливості розробки та застосування системи дистанційного навчання на базі Moodle для підвищення кваліфікації працівників підприємства. Визначено особливості та обмеження традиційного застосування системи дистанційного навчання Moodle та шляхи їх усунення.

In the article the features of development and application of the system of distance learning on the basis of Moodle for the qualification improvement of the employees of the enterprise are presented. The features and limitations of the traditional use of the Moodle distance learning system and the ways of their elimination are determined.
Keywords: інформаційні технології; система дистанційного навчання; підвищення кваліфікації; technology; learn management system; staff training; 004.588; 378.147