Аналіз стильових та композиційних характеристик об’єктів Львівського історизму - Демків, М. В.; Лінда, С. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Наведено класифікацію і характеристику композиційних схем фасадів споруд Львова періоду історизму, визначені функціональні типи споруд, де такі композиційні схеми застосовувалися.