Удосконалення системи менеджменту організації навчального процесу в Українській інженерно-педагогічній академії шляхом розробки концепції автоматизації документообігу - Бруєва, Вікторія; Тріщ, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті розглянута актуальність удосконалення системи менеджменту організації навчального процесу в Українській інженерно – педагогічній академії. А також запропоновано концепцію по розробці автоматизованої системи документообігу з подальшим впровадженням в навчальний процес. Присутня характеристика переваг та недоліків традиційної та сучасної систем докумен- тообігу. Охопленно основні етапи та рівні розробки ієрархічної автоматизованої системи діло ведення.
Keywords: стандарт ISO); автоматизована система; ієрархічна система; документообіг; менеджмент; навчальний процес; концепція