Синтез та обчислення основних типів ДПХ на основі циклічних згорток - Процько, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто підхід до ефективного обчислення основних чотирьох типів дискретного перетворення Хартлі (ДПХ) на основі циклічних згорток. Параметри твірного масиву базисної квадратної матриці використано для синтезу алгоритму. The general method of efficient computation four types discrete Hartley transform using of circular convolutions is considered. The parameters of hash array of basis square matrix for algorithm synthesis are used.
Keywords: дискретні перетворення Хартлі; твірний масив; синтез алгоритму; циклічна згортка; discrete Hartley transforms; hash array; algorithm synthesis; cyclic convolution