Оптимізація параметрів технологічного процесу відновлення дисків сошників зернових сівалок - Назар, І. Б.; Палаш, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проведено експериментальні дослідження втомної міцності та жорсткості зварних з’єднань відновлених дисків сошників зернових сівалок. На основі отриманих результатів оптимізовано параметри технологічного процесу відновлення робочого зовнішнього діаметра дисків сошників шляхом ресурсоощадних технологій.

Experimental researches of tireless durability and inflexibility of the welded connections of the picked up thread disks of corn machines are conducted in work. On the basis of the got results the parameters of technological process of renewal of working external diameter of disks are optimized by a way resource of keepingtechnologies.
Keywords: 631.33.024.2