Експериментальне дослідження під час вдавлювання паль для підсилення фундаментів - Демчина, Б. Г.; Базилевич, Я. О.; Моркляник, Б. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті наведені результати досліджень паль, що вдавлюються в ґрунт через вікна в монолітній плиті під час занурення. Описано аналіз роботи палі під час занурення її на глибину, яка дорівнює довжині штоку домкрата гідроустановки та вказано на можливі шляхи розрахунку несучої здатності таких паль.