Напрямки вдосконалення роботи електронного каталогу бібліотеки - Андрухів, Андрій (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Library digital catalog and possible directions for its improvement are considered.
Keywords: електронний каталог; пошук літератури; бібліотека; університет; книгозабезпеченість дисциплін; OPAC