Формалізація ефективності параметричного синтезу компонентів - Бобало, Ю. Я.; Лазько, О. В.; Недоступ, Л. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглянуто кількісну оцінку безвідмовності та ефективності параметричного синтезу сумісно працюючих компонентів радіоелектронних пристроїв та систем. Сформульовано умови забезпечення їх безвідмовності та запропоновано показники ефективності у вигляді імовірності виконання задачі.

The quantative estimation of operationa! reliability and efficacy of parametric synthesis of radioelectronic devices and Systems together working components is considered. The conditions of their operational reliability ensuring were formuiated and efficacy indexes in the form of task performing probability were proposed.
Keywords: 621.382