Вплив поверхні мірної трубки на характеристики плівкового витратоміра - Парнета, О. З.; Теплюх, З. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено вплив властивостей внутрішньої поверхні мірної трубки плівкового витратоміра на експлуатаційні характеристики приладу. In the article the influence of properties of measuring tube inner surface of film flowmeter on the device operating characteristics is investigated.