Збірно-монолітні конструкції реконструйованих і розширених залізобетонних мостів - Кваша, В. Г. (Національний університет "Львівська політехніка", 2010)
Описані конструктивні рішення розширення різних типів балкових залізобетонних прольотних будов плоскою монолітною залізобетонною накладною плитою. Наведені результати їх випробувань до та після підсилення крайніх балок і після розширення перед здаванням реконструйованих мостів в експлуатацію.