Симуляція електромагнетного поля електромагнета сильних полів - Чабан, В. Й.; Шегедин, О. І.; Мадай, В. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Запропоновано напівпольову математичну модель неламінованого електромагнета сильних полів. Міжполюсний проміжок описується рівняннями квазістаціонарного електромагнетного поля, а решта конструкції - рівняннями електромагнетних кіл. Наведено результати комп’ютерної симуляції. Mathematical model for nonlaminated high field electromagnet is proposed. Electromagnetic state of the electromagnet air gap is characterized by quasi-stable electromagnetic field equation and state of the rest of the electromagnet body - by electromagnetic circuits equations. Computer simulation results are submited.