Розподіл території на економічні зони в умовах невизначеності - Ковальчук, А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано модель розподілу території на економічні зони з використанням методів теорії нечітких множин.

Model of separation of territory on economic zones with by use of methods of the theory of fuzzy sets is offered.
Keywords: 681.84.087.4