Комплексна реалізація методу встановлення обладнання в проектне положення з використанням сучасного та традиційного геодезичного обладнання - Антонюк, В.; Астафьєв, В.; Грек, В.; Клєпфер, Є.; Корольов, В.; Лобур, М.; Нікітченко, В.; Віват, А.; Савчук, С.; Шевченко, Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Описано комплекс робіт із встановлення складної радіотехнічної системи в проектне положення через визначення координат опорних точок кріплення з міліметровою точністю. The complex of works on an establishment of radio engineering system in design position is described by definition of coordinates of reference points of strengthening with millimetric accuracy.