Numerical analysis of steel frame subjected to air blast - Полянський, Т.; Томко, М.; Кметь, С.; Polanský, T.; Tomko, M.; Kmeť, S. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Робота присвячена чисельному аналізу сталевої рами, на яку впливає поривисте повітряне навантаженню. ПК ABAQUS/Explicit був використаний для створення моделі 3D-кінцевих елементів. Двоповерховий сталевий каркас був дискретизований обємними елементами. Навантаження від пориву вітру було згенеровано за допомогою генератора CONWEP. Було розглянуто 3 різні маси ТНТ.

The paper focuses on the numerical analysis of steel frame subjected to air blast load. ABAQUS/Explicit was employed to establish 3D finite element model. Two-storey steel frame was discretized with solid elements. Air blast load was generated using CONWEP generator. 3 different weight of TNT was considered
Числьний аналіз сталевих рам під впливом пориву вітру
Keywords: сталь; рама; порив вітру; механізм руйнування; явна динаміка: steel; frame; air blast; damage mechanics; explicit dynamics