Узагальнена апрксимація проміжних наближень в дробово-раціональних числових методах - Слоньовський, Р. В.; Тесак, І. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
У статті розглянуто забезпечення точності наближення комбінацій приростів тейлорівських розвинень при їх однокроковій апроксимації під час розв’язання систем диференціальних рівнянь другого порядку. The question of accuracy of approximations of Taylor’s expansion fortheir one – step approximation for finding the solution of second order systems of differential equations were investigated.