Досвід впровадження програмно-технологічного комплексу “Облік кадрів ВНЗ” - Габзовська, Ольга; Максимюк, Альона; Савицький, Артем (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
В доповіді представлений досвід впровадження програмно–технологічного комплексу «Облік кадрів ВНЗ» (ПТК «ОК ВНЗ»). Наведені переваги та розкриті труднощі використання ПТК «ОК ВНЗ» в адміністративно–кадровій діяльності НТУУ «КПІ». Розкриті основні функціональні характеристики процесів. In the lecture the experience with software-technological complex “University personnel records” (STC “UPR”) is presented. In article the advantages and exposed difficulties of the STC “UPR” use in administratively–skilled activity of NTUU «KPI» are given. Basic functional descriptions of processes are exposed.
Keywords: програмно-технологічний комплекс; відділ кадрів та діловодства; кадри; особова справа; software-technological complex; personnel keeping department; personal dossier