Cамосинхронізація дебалансних збудників з кратними частотами обертання у вібраційних машинах з плоским рухом робочого органа - Ярошевич, М. П.; Тимощук, В. М.; Силивонюк, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто задачу про кратну самосинхронізацію дебалансних віброзбудників у вібраційних машинах з плоским характером руху робочого органа. Problem of disbalanced vibroexciters with multiple self-synchronization is regarded. The work of vibroexciters in vibration machines with plane system of moving body is examined.