Дослідження засобів оцінки якості на різних етапах життєвого циклу програмного забезпечення - Поморова, О.; Іванчишин, Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено додатки для оцінки якості програмного забезпечення на різних етапах життєвого циклу. Проаналізовано використання компонентів штучного інтелекту у таких додатках. The paper presents the results of research tools for assessing of software quality at various stages of the life cycle. The use of intelligent components in application for the evaluation of software quality was researched.
Keywords: якість; життєвий цикл; програмне забезпечення; quality; life cycle; software