Тертя на поверхнях контакту в процесі викінчувального оброблення і зміцнення зубчастих коліс з вібраціями - Грицай, І. Є.; Волошин, І. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено параметри процесу чистової обробки та поверхневого зміцнення зубчастих коліс. Проаналізовано сили, які виникають під час процесу зміцнення, роботи тертя на поверхнях контакту оброблюваного колеса. A study of characteristics of the finishing and surface hardening of gears. The forces that arise during the process of strengthening the work of friction on surfaces machined wheels.