Електронний документообіг, тенденції та перспективи - Величкевич, М. Б.; Мітрофан, Н. В.; Кунанець, Н. Е. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано системи електронного документообігу та їхню організацію, наведено основні вимоги до систем електронного документообігу і подано пріоритетні завдання таких систем. Сформульовано загальні принципи побудови і функціонування інтегрованої системи електронного документообігу та перешкоди, які виникають у процесі їх встановлення. Перераховано можливості, які надає автоматизація документообігу. The article describes existing systems of electronic circulation of documents and their organization, fundamental demands and tasks such systems. It is formulated total principles of construction and function, obstacle in process of installing integral system of electronic circulation of documents, also enumerated possibilities, which lends automation of documents circulation.
Keywords: електронний документ; електронний документообіг; автоматизація документообігу; електронний підпис; electronic documents; electronic documents; workflow; electronic signature