Нова почесна відзнака Українського товариства геодезії і картографії - "Медаль УТГК" - Грицьків, Н.; Іванчук, О.; Тревого, І. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Описано нову почесну відзнаку “Медаль УТГК”, наведено положення про її вручення, а також медалі геодезичних товариств Польщі і Словаччини. Описано новую почетную награду “Медаль УОГК”, приведено положение о ее вручении, а также медали геодезических обществ Польши и Словакии. We describe a new honorary award “Medal of USGC,” a provision of the Service, as well as medals Geodetic Society of Poland and Slovakia.
Keywords: Українське товариство геодезії і картографії (УТГК); медаль; положення