Використання Інтернет-ресурсів у менеджменті конкурентоспроможності підприємств - Рзаєв, Г. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто та оцінено можливості і перспективи використання наявних інформаційних ресурсів мережі Інтернет для діагностики та оцінки рівнів конкурентоспроможності підприємств. The article deals with possibilities of using online information resources with purpose to estimate enterprises’ competitively potentials.