Інституційні моделі регулювання зарубіжних банківських систем - Лобозинська, С. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто особливості системи банківського регулювання та нагляду у зарубіжних країнах з метою визначення шляхів вдосконалення банківського регулювання в Україні. The article treats of some specifics of the banking supervision in the foreign countries for determination ways aimed at improving banking regulation in Ukraine.