Ізраїльські поселення на західному березі ріки йордан і зміни природнього середовища - Гофер, Андреас (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
У статті проаналізовано концепції будівництва ізраїльських поселень на окупованому західному березі річки Йордан у контексті їх відповідності природно-кліматичним умовам та ландшафту
Keywords: 711