Розвиток книговидання в Україні: досвід проведення форуму книговидавців у Львові - Магльована, Юлія (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Невже література – це лише тиша бібліотек, томи надрукованих сторінок? Чи, можливо, це не більше, ніж ринок книжок та авторських прав? Звичайно, ні. Як і сотні років тому, на світанку європейської культури, література знову постає насамперед святом, незабутнім враженням, спільною розмовою, в якій учасниками є всі – і письменники, і їхні читачі.
Keywords: книговидання; проблема книгорозповсюдження; література; бізнес; суспільство