Параметрична чутливість виконавчого мотора комп’ютерної системи управління - Чабан, В. Й.; Костючко, С М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано алґоритм розрахунку перехідних і усталених процесів, а заодно параметричної чутливості виконавчого конденсаторного асинхронного мотора як елемента комп’ютерної системи управління. Метод аналізу побудовано на підставі рівнянь першої варіації. Основні і варіаційні диференціальні рівняння представлені у нормальній формі Коші. Наведено результати комп’ютації. The algorithm of calculation of transitional and steady-state processes is offered, and in concert parametric sensitivity of actuating capacitor induction motor as an element of computer control system. The method of analysis is built on the basis of equalizations of the first variation. Basic and variation differential equalizations are presented in the normalized Cauchy’s form. The results of computation are given.
Keywords: виконавчий конденсаторний асинхронний мотор; перехідні й усталені процеси; параметрична чутлиість; actuating capacitor induction motor; transitional and steady-state processes; para–metric sensitivity