Використання генетичного алгоритму в нечітких моделях розподілу території на економічні зони - Ковальчук, А.; Лисечко, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано модель розподілу території на економічні зони з використанням в методах теорії нечітких множин генетичного алгоритму. Model of separation of territory on economic zones with by use in methods of the theory of fuzzy sets of genetic algorithm is offered