Часові виміри аналізу успішності студентів - Ришковець, Ю. В.; Жежнич, П. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто поняття часу в різних інтерпретаціях. Проаналізовано представлення часу в базах даних і висвітлено зв’язок ліній часу між ними, також введено чітку класифікацію часових вимірів аналізу успішності студентів.In this article are considered concept of time in different interpretations. Analysed presentation of time in databases and reflected connection lines of time between them, also entered crisp classification of the temporal dimantions of students progress analysis.