Природне прагнення набуття чеснот: метаантропологічний вимір - Сливка, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Досліджено поняття чеснот, його метаантропологічний вимір. Основну увагу зосереджено на характеристиці чеснот. Доведено, що процес набуття чеснот у метаантропологічному вимірі має природні детермінанти, які у статті також розглянуто. Исследуется понятие добродетелей, его метаантропологическое измерение. Основное внимание сосредоточено на характеристике добродетелей. Обосновано, что процесс приобретения добродетелей в метаантропологическом измерении имеет природные детерминанты, которые в статье также исследованы. The article explores the concept of virtue, it metaantropological dimension. It focused on the divisions quality characteristic. It is necessary that the process of virtues in metaantropological dimension has natural determinants are investigated in the article.
Естественное стремление приобретения добродетелей: метаантропологическое измерение
Natural desire of acquiring virtues: the purpose of the anthropological dimension
Keywords: чесноти; метаантропологія; метаантропологічний вимір; дефініція; сотеріологічний вимір; патристичні традиції; мораль; граничне; буденне; позаграничне; добродетели; метаантропология; метаантропологическое измерение; дефиниция; сотериологическое измерение; патристические традиции; мораль; предельное; обыденное; внепредельное; virtue; metaantropologii; metaantropological measurement; definition; soteriological dimension of patriotic tradition; morality; the ultimate; mundane; pozagranichne