Оптимізація розміщення інформаційних ресурсів на компонентах web-системи - Пелещишин, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
This paper includes the research of the Web-system coordination problem. proposed. Typical example of Web-system coordination are investigated. This example is optimization of query support location of global Web-system. У статті розглядається проблема координації складної Web-системи. Досліджено типовий приклад координації - задачу оптимізації розміщення інформаційних ресурсів на компонентах Web-системи.