Вплив додатків поліфункціональної дії на властивості композиційних в’яжучих і бетонів на їхній основі - Солодкий, С. Й.; Шевчук, Г. Я.; Аларджан, Р. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджено вплив лужного активатора і додатків системи “Релаксол” на властивості і фазовий склад композиційних в’яжучих для їхнього використання в монолітному бетонуванні, зокрема на об’єктах транспортного будівництва.

The article is devoted to the researches of physiochemical and physiomechanical properties of the composite cements modified by sodium sulfate and “RELAXOL” admixtures. The research has been carried out for concretes on base of composite modified cements with the aim of using in highway construction.
Keywords: 666.972