Інформаційно-вимірювальна система мікрохвильового технологічного процесу: канал вимірювання швидкості повітряного потоку - Водотовка, В.; Юрчик, Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглядається вимірювальний канал швидкості повітряних потоків, побудований на основі термоанемометра з терморезистивним первинним перетворювачем, підвищення точності результату вимірювання в якому досягається алгоритмічною корекцією похибок як адитивного, так і мультиплікативного характеру.

In the present work it's being analyzed the measuring channel of the air flowsf velocity, designed on the base of thermometer with thermostable primary convertor and improvement of the result's accuracy, in which itrs possible to reach, by the means of both adequate and multiple kinds of algorithmic errors, necessary correction.
Keywords: 389.14