Автоматизація інформаційного наповнення електронної дисципліни у системі moodle - Чирка, О. Р.; Шаховська, Н. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто метод автоматизації наповнення лекторами електронних курсів навчальними матеріалами. Considered the methods automated filling by the lectors of electronic courses the educational materials.
Keywords: дисципліна; курс; електронний курс; лектор; студент; перетворення документів; discipline; course; e-course; lecturer; student; transformation documents