Психологічні особливості формування пізнавальної мотивації творчої особистості - Гриник, Ірина (Ліга-Прес, 2016)
Наукова робота присвячена комплексному дослідженню психологічних особливостей формування пізнавальної мотивації творчої особистості. Було зібрано та проаналізовано літературу з цієї проблематики, розглянуто основні підходи до тлумачення пізнавальної мотивації як елемента структури творчої особистості, показано шляхи формування пізнавальної мотивації за допомогою особистісних атракторів.