Класифікація ризиків -передумова успішного управління при впровадженні інновацій - Ріщук, Л. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто різноманітні підходи до класифікації ризиків, проаналізовано їх пере¬ваги і недоліки, запропоновано свій підхід до класифікації ризиків для малого бізнесу. The article examines various approaches to the classification of risks, analyzes their advantages and disadvantages, and suggests an approach to the classification of risks for small business.